Album

Linker til de mest brukte album i Bodø før og nå

Albumoversikt

Sist oppdatert 29.12.2013 Arne Engmo Etter hvert har vi i Facebookgruppa Bodø før og nå vært så "heldige" å få en ganske så betydelig bildesamling. Anslår at vi nå nærmer oss 10.000 bilder i gruppa noe som gjør det litt vanskelig å finne frem. For noen år siden kom da heldigvis muligheten for å lage album, men det har nå blitt så mange som vel 230 av dem også, det begynner derfor å bli vanskelig å finne frem i den jungelen også. Henry har i tillegg laget en oversikt under filer i gruppa.

Her er det gjort et utvalg av de største og viktigste/mest brukte album. Det er ønskelig at det først og fremst lastes opp bilder i disse albumene i stedet for å lage nye.

Klikk på linkene under de små bildene!

_____________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________

Her under finner du linker til en rekke flotte bilder fra Johnson & Shjesvolds rikholdige arkiv samlet gjennom mange år.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noen flere album som så absolutt er verd å ta en titt i, ja gjerne laste opp bilder i også, om du har noen som passer inn.

______________________________________________________________________________________________________________

Facebodø post@gamlebodo.com arne e.